Informatie


Allergie informatie vind u bij de ijssmaken.

Import
Het ijs van Mariola wordt bereid uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die nog steeds grotendeels door ons zelf worden geïmporteerd. Het merendeel van deze grondstoffen wordt ingekocht bij producenten die voorzien zijn van het I.S.O certificaat. Dit is voor ons een garantie dat het product voldoet aan de hoogste eisen. Met name op het gebied van hygiëne, herkomst en de manier waarop het geproduceerd is.

Ons ijs wordt gemaakt van boerderijmelk uit FlevolandIngrediënten
Zo komen de citroenen uit Sicilië, De hazelnoten uit Piemonte, De Pistachenoten uit Bronte (Sicilië), chocolade van Valhrona, vanillestokjes uit Madagascar en Tahiti. Maar ons voornaamste ingrediënt: dagverse boerderijmelk, komt uit Flevoland.Ons fruit wordt in het seizoen ingekocht, meestal rechtstreeks bij de teler, waarna wij het bewerken en invriezen zodat wij u het gehele jaar door een constante kwaliteit kunnen aanbieden. Tropische vruchten worden altijd als puree ingevroren gekocht, zo vindt u dus bij ons ook Maracuja, Papaya en Quave. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar vruchtsoorten die in de landen van herkomst heel gewoon zijn maar bij ons nog onbekend. Daarom hebben wij bijvoorbeeld aan ons assortiment toegevoegd: Acerola uit Brazilie en cactusvijgen uit Europa.

Interieur van IJssalon Mariola in Almere
Productinformatie: gemiddelde calorieen per 100 gr:
- Melkijs 170-210
- Vruchtenijs 130-160
- Diabetenijsmelk 136
- Diabetenijsvruchten 89

Hoorns en wafels:
tarwebloem, tarwezetmeel, suiker, lecithine, plantaardigvet, zout, rijsmiddel, geur- en smaakstoffen.


Verpakkingsmateriaal
100% recycelbaar - werk mee aan een schoon milieu en werp lege verpakkingen altijd in de juiste afvalbak!

Ons motto luidt dan ook: Un patto con la natura (een verbond met de natuur)