Smaken van vandaag

Melkijs (67)

# pagina's [2] # per pagina

Gezouten botercaramel

nieuw

nieuw

nieuw

nieuw

Ferrero Rocher

Yoghurt bosvruchten

Nutella

Ambrosia

Truffelijs

Paasijs

Stroopwafel

Leche merengada


Melkijs met een vleugje citroen en kaneel
Spaanse specialiteit.

id al fitter

Ricotta dadelijs gegarneerd met stukjes dadel,zuidvruchten en noten

Cocoloco Maestro


Kokosbananenijs gegarneerd met krokante kokos stukjes wafel en ananas
 

Yoghurt Maestro

Yoghurt met smaak van de dag

Advocaat

Smaak van de week

Elke week een wisselende smaak melk of vruchtenijs.

Frollini/caramel

stukjes krokante vanillekoekjes en caramel

Koffie

Koffie melkijs

Gianduja


chocolade/hazelnoot 

Chocolade maestro

chocolade extra met amaretto en perzik.

Amandel Maestro

Amandelijs gegarneerd pistache krokant stukjes sinasappel en perzik.

Torta della Nonna

Zoals Oma ze maakte met frangipan en aardbei.

 

Dulce de leche

Melk caramel ijs gegarneerd met Argentijnse caramel

Rafaello

kokosnoot/wittechocolade
gegarneerd met hazelnoten en kokosschaafsel

Zuppa inglese

Zuppa inglese

Golosa

Amandel-honing melkijs met chocolade

After eight

Mint melkijs.

Appeltaart

Appeltaart melkijs met stukjes appel.

Bacio bianco

Melkijs gemaakt van witte chocolade met stukjes echte witte chocolade.

Bitterkoek

Bitterkoek melkijs.

Bounty

Kokos melkijs met stukjes chocolade.

Brownie

Witte chocolade melkijs met stukjes eigen gemaakte brownie.

Capricio

Gegarneerd met gecarameliseerde noten en vijgen.

Caramel

Caramel melkijs.

Cassata

Bevat stukjes cake gedrenkt in rum geconfijte vruchtjes en gegarneerd met melkchocolade.

Cheesecake

Kwarkijs met stukjes koek en citroen,frambozen,bosvruchten of mandarijn.

Chocolade

Chocolade melkijs bereid met echte Valhrona chocolade.

Chocolade fondente

Chocolade sorbetijs gemaakt van extra sterke chocolade.



 

Ciocolato biscotti

Chocolade koekjes melkijs.

Amarenata

Vanille ijs amarena kersen.

Creme brulee

Melkijs crème brulee.

Crunchy honey

Melkijs met noten.

Ricotta Maestro

Yoghurt/ricotta ijs met een saus van amarena en frambozen en bittere chocolade.

Hazelnoot

Melkijs met geselecteerde hazelnoten uit Piemonte IGP.

Kaneel

Kaneel melkijs.

Kokosnoot

Kokosnoten melkijs.

Macadamia

Melkijs met Australische noot (Macadamia).

Malaga

Malaga melkijs met in malagawijn gedrenkte rozijnen uit eigen keuken.

Mascarpone vijgen

Mascarpone met gecarameliseerde vijgen

Mokka

Mokka melkijs.

Napolitana Maestro

Espressokoffieijs gemaakt van ILLY café met een garnering van koffie krokant.

Nougat/montelimar

Nougat melkijs met stukjes noga uit montelimar afgemaakt met chocoladesaus.

Parfait di mandorle

Amandel melkijs laag witte chocolade met stukjes gecarameliseerde amanandel en pistache.

Pecan/Walnoot

Walnoten ijs met stukjes pecannoot.

Pistache

Gemaakt van originele Bronte pistachenoten.

Snickers

Pindaijs met pinda/caramel en chocolade.

Straciatella

Vanille/melkijs met dikke stukken Valhrona chocolade.

Tiramisu

Espressokoffie/zabaglione en cacao zijn de basis van deze specialiteit.